IPV DE -pojat etsii uusia pelaajia

Laji on pesäpallo, joukkueen kotipaikka on Imatra ja pelattava sarja D/E -pojat. Joukkueeseen kuuluu 36 jäsentä ja kalenterissa on 2 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä E että D pojissa hyvä ja yhtenäinen porukka. Pojat harjoittelevat ainakin osan talvikaudesta yhdessä, mutta molemmilla porukoilla on hyvä runko ensi kesää varten valmiina. Harjoitus puitteemme ovat kunnossa ja pääsemme talven aikana treenaamaan tarpeeksi monipuolisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Yhteyshenkilö
Jouni Kainulainen
kainulainen(piste)j(miuku)gmail(piste)com
0400 175 672

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 22 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
IPV DE -pojat: kokoonpano